De maakindustrie in Nederland is voor de verkoop grotendeels afhankelijk van distributeurs, dealers en agenten. Dat resultaat, dat kan beter. 

Uit een online survey van NxtGen in samenwerking met online business coach Alex van Ginneken blijkt dat van de duizend agenten en dealers slechts een op de tien aan de verwachting van de fabrikant voldoet. In andere woorden: de verkoop valt tegen. Vaak wordt de oorzaak van deze teleurstellende cijfers bij de dealers gelegd. Alleen, aan de dealers ligt het niet.

Vragen als: “Wat heeft mijn dealer nodig?, wat zijn nu de werkelijke behoeften?” en “Wat kan ik doen om die behoeften van mijn agent zo goed mogelijk te laten renderen in ons beider voordeel?” zijn essentieel.

Aantoonbaar beter resultaat

NxtGen werkt als full-service Marketing Agency al geruime tijd met rendabel plezier samen met mooie klanten uit de B2B maakindustrie. Fabrikanten van producten waar je niet dagelijks bij stilstaat. Kantbanken. Hefkolommen. Dockshelters. Trailers. Systeemwanden. In ons contact met deze makers gaat het natuurlijk ook geregeld over hoe ze distribueren. En hoe we de verkoop via deze specifieke kanalen met behulp van onze digitale expertise kunnen optimaliseren.

"Wat kan ik doen om de behoefte van mijn agent zo goed mogelijk te laten renderen in ons beider voordeel?"

 

Vergroot de effectiviteit en winstgevendheid van uw relatie met uw agenten en distributeurs. Optimaliseer uw dealerprestaties met de knowhow van NxtGen. Wij kijken graag naar hoe zaken verbeterd kunnen worden, in alle marketingcommunicatie-aspecten. Onze ruime ervaring in zowel digitale klantreistrajecten als positioneringen in de maakindustrie bundelen we nu in een rendabele dealerstrategie.

Werk toe naar betere relaties en beter dealerbeheer met de ervaringen en tips in de gratis kennis whitepaper ‘How to Optimize your Dealer Performance’. Laat uw naam en e-mailadres achter en wij sturen de whitepaper naar uw inbox.

Vraag uw Dealer Performance Insights aan
  Ervaar hoe u uw relatie met uw dealer kunt optimaliseren met de uitgekiende online mogelijkheden van de NxtGen dealerprestatie-strategie. Laat uw naam en e-mailadres achter, en wij sturen de whitepaper ‘How to Optimize your Dealer Performance’ naar uw inbox.

  Share:
  Geen vorige post

  Terug naar Insights

  Werk
  Werk
  Bekijk recente projecten