Sluit je aan bij onze industriële klanten

Gericht groeien met data en creativiteit

De maakindustrie evolueert in nieuwe industriële revoluties. Aan de oorsprong van de volgende revolutie staan data, digitalisering en automatisering. Veel maakbedrijven hebben een schatkist aan (marketing)data, maar halen er nog niet alles uit. Wij helpen je deze data te verzilveren, nieuwe data te winnen en te combineren met creatieve positionering, merkidentiteit en campagnes. Zodat jij relevant blijft voor je afnemers en een automatische stroom aan leads opbouwt. Niet alleen nu, ook straks. 

NxtGen Multiplier Model

Groei verder met een datagedreven creatieve aanpak volgens ons eigen NxtGen Multiplier Model. In 9 stappen vermenigvuldigen we de waarde van je uitingen en je merk. Dat begint met analyse en strategie en gaat door tot productie, activatie en optimalisatie. Met ons model richten we ons op zowel korte- als lange-termijnresultaat: het snel genereren van leads en het identificeren van hot prospects én een sterk merk bouwen dat helpt om structureel klanten te vinden en binden.

ONZE DIENSTEN VOOR DE MAAK- INDUSTRIE

Marketingstrategie

We beginnen met het ontwikkelen van een op maat gemaakte marketingstrategie die perfect aansluit bij de unieke behoeften van jouw bedrijf. Dit omvat marktanalyse, concurrentieonderzoek en het identificeren van je doelgroep. We formuleren een strategie die jouw merk versterkt, de zichtbaarheid vergroot en duurzame groei stimuleert.

Positionering & Merkdidentiteit

Samen bepalen we de unieke positionering van jouw merk in de markt. We helpen je bij het creëren van een sterke merkidentiteit die resoneert met je doelgroep en je onderscheidt van de concurrentie

Creatief concept

Wij ontwikkelen creatieve concepten die jouw boodschap krachtig en effectief overbrengen. Dit omvat alles van visuele elementen tot de toon van jouw communicatie, zodat alle uitingen consistent en impactvol zijn.

Leadgeneratie

Wij zetten gerichte campagnes op om kwalitatieve leads te genereren die jouw verkoopteam kan omzetten in nieuwe klanten. Dit doen we door gebruik te maken van diverse kanalen en strategieën die aansluiten bij jouw bedrijfsdoelen.

Contentmarketing

We creëren waardevolle en relevante content die jouw doelgroep aanspreekt en betrokken houdt. Dit kan variëren van blogartikelen en whitepapers tot video's en infographics, allemaal ontworpen om jouw expertise te tonen en vertrouwen op te bouwen.

On- & Offline Marketing

We ontwikkelen en implementeren marketingcampagnes die zowel online als offline effectief zijn. Dit omvat digitale advertenties, social media marketing, beurzen, direct mail en meer, zodat je jouw doelgroep op meerdere touchpoints kunt bereiken.

“Van 0 naar 16.500 bezoekers per dag: de impact van onze samenwerking met NxtGen Brand Creatives op Rotterdam Centrum."

- Marlou van Cappelen, projectmanager BIZ Rotterdam

"NxtGen houdt ons op creatief vlak echt scherp, dat merk je aan de resultaten van onze campagnes."

- Ben van Elk, marketingmanager Dekker

“Onze aanvragen zijn binnen twee maanden met 15% gestegen, waarbij ook nog eens de orderwaarde omhoog is gegaan”

– Patrick Looper, commercieel manager BTF Prefab

Benieuwd wat we voor jou merk en onderneming kunnen betekenen?
 Maak een afspraak met NxtGen en sluit je aan bij andere koplopers in de industrie.

Lees in ons Privacy Statement hoe we met uw ingevulde gegevens omgaan.