Bij NxtGen Brand Creatives benutten we de kracht van data en creativiteit om jouw merk te laten stralen. Onze diensten omvatten positioneringsstrategie, communicatieconcepten, visuele identiteit, webdesign en meer. Ontdek de impact van onze unieke aanpak.

Ons team levert creatieve communicatie- en marketingoplossingen waarbij meetbare impact centraal staat. Wij verwezenlijken de ambities van onze klanten. Zij kiezen voor ons als Marketing Agency en daarmee voor een integrale benadering die altijd tot het gewenste resultaat leidt. Onze Data X Creativity aanpak maakt ons uniek en de campagnes voor onze klanten zo succesvol.

Data x Creativity

NXTGEN BRAND CREATIVES

Zomaar iets doen, dat doen we niet. Past niet bij ons. We willen altijd weten waar we staan. Meten. Checken. Controle houden over de strategie. Alleen zo kunnen we je duidelijk maken hoe we jouw klanten vinden, boeien en binden.

Analyse

Kennis is Koning. Daarom gaan we op zoek naar antwoorden. Wat is je doelgroep? Wie zijn je concurrenten? Hoe ziet je markt eruit? Wat is de huidige strategie en hoe werkt die? Hoe doet je website het? Met verschillende analysetools kijken we scherp naar alle beschikbare data. En komen we met diepgaande inzichten in waar je kracht ligt.

Strategie

Nu we weten hoe je vork in de steel zit, halen we alles uit de kast om een onderscheidende propositie voor je te ontwikkelen, gebaseerd op jouw merkwaardes. Of de bestaande aan te scherpen. We komen met een unieke positionering, die doelgroepen raakt, overtuigt en verleidt.

Creatief concept

De rode draad in je communicatie: een Big Idea. Een onweerstaanbaar communicatieconcept, gebaseerd op je merkpositionering, dat zorgt voor consistente en onderscheidende communicatie. We vinden ‘m en stippelen ‘m graag voor je uit.

Ontwerp & Identity

Nu worden dingen tastbaar. De visuele vertaling van je communicatieconcept. In pakkende vormgeving en beeldtaal, met grafische stijl, kleurgebruik, typografie en beeld communiceren we de unieke kracht van je merk.

Productie & Content

We hebben alle expertises om de informatiehonger van je doelgroep smaakvol en effectief te stillen. Van relatiemagazines tot video’s en van sociale media-uitingen tot en met het ontwerpen van verpakkingen. Allemaal on-brand en met oog voor detail.

Activatie & optimalisatie

De middelen zijn ontworpen. Tijd om te beginnen met het activeren van je merkcampagne en je doelgroepen te vinden, te boeien en te binden. Ons in-house dashboard volgt en meet alles wat we publiceren. We zien het effect en analyseren het gedrag van je doelgroepen. Optimalisaties worden continue aangescherpt.

“Van 0 naar 16.500 bezoekers per dag: de impact van onze samenwerking met NxtGen Brand Creatives op Rotterdam Centrum."

- Marlou van Cappelen, projectmanager BIZ Rotterdam

"NxtGen houdt ons op creatief vlak echt scherp, dat merk je aan de resultaten van onze campagnes."

- Ben van Elk, marketingmanager Dekker

“Onze aanvragen zijn binnen twee maanden met 15% gestegen, waarbij ook nog eens de orderwaarde omhoog is gegaan”

– Patrick Looper, commercieel manager BTF Prefab

De wereld verandert razendsnel door digitale innovatie. Morgen is weer anders dan vandaag.

We hebben tientallen klanten geholpen om groei te realiseren dankzij onze strategische benadering en unieke combinatie van data vermenigvuldigd met creativiteit. Wij zijn experts in strategie, data analyse, digital marketing, content & creatie.

NXTGEN BRAND CREATIVES WERKT VOOR:

Benieuwd wat we voor jou merk en onderneming kunnen betekenen? 
Plan een gesprek in dat je altijd resultaat oplevert:

FAQ

Wat houdt zo'n adviesgesprek in?

Waar je nu staat en waar je heen wilt. Waar je tevreden over bent en waar je kansen ziet of verbeteringen wilt. Vanzelf komt ons gesprek dan uit waar jij wilt dat het heen gaat, en waar wij een bijdrage kunnen leveren aan jouw succes.

Op welke opdrachten zijn jullie het meest trots?

Onze klanten succes bezorgen, daar worden wij gelukkig van. Het is elke keer weer geweldig om zichtbare resultaten te boeken met ons werk. Als een klant zegt dat hij onze kosten ziet als investering die zich dubbel en dwars uitbetalen, zijn we trots. Het verwezenlijken van de ambities van onze klanten. Zij kiezen voor ons als Marketing Agency en daarmee voor een integrale benadering die altijd tot het gewenste resultaat leidt.

Stel we gaan met jullie in zee. Hoe snel kunnen jullie onze doelen realiseren?

Dat hangt natuurlijk af van wat je doelen zijn. Sommige doelen zijn complex, andere weer gemakkelijk te halen. Maar het kan snel. Wij zijn echte aanpakkers met een doordachte en bewezen efficiënte werkwijze. Het NxtGen Multiplier Model® is bewezen effectief. Vraag onze bureaubrochure aan en je krijgt precies onze werkwijze. Of plan een afspraak in, dat kost je niets en levert je echt iets op.

Waarom zou ik met NxtGen moeten werken?

Bij NxtGen nemen we de tijd om de unieke uitdagingen en doelstellingen van jou als potentiële opdrachtgever te doorgronden. We begrijpen niet alleen je markt, maar ook de verwachtingen, intenties en behoeften van je doelgroepen. We maken een analyse van je concurrenten en bepalen de ruimte voor je onderscheidende positionering en strategie. Dan gaan we aan de slag. Onze data-gedreven aanpak, gecombineerd met de kracht van creativiteit, zorgen voor het behalen van de doelen die we samen vooraf hebben gesteld. Ook voor jouw onderneming, product of merk.

Waar staat de naam NxtGen Brand Creatives voor?

NxtGen, zo heten we. Klinkt innovatief... zijn we ook! Als strategisch, resultaat gedreven Marketing Agency zijn we gespecialiseerd in geïntegreerde communicatie: strategie, positionering, creatie, online, offline, alles! Door data en creativiteit elkaar te laten versterken, maken we mooie, bijzondere en effectieve campagnes voor je merk, bedrijf of organisatie. We spelen in op trends en zijn op de hoogte van alle digitale ontwikkelingen in het marketing- en communicatievak, waardoor we snel kunnen anticiperen op veranderende markten en communicatiekanalen. Altijd bezig met de ontwikkelingen van morgen. Daarom heten we NxtGen. En omdat creatie het verschil maakt, plakken we daar Brand Creatives aan vast. 

Wie gaat er bij jullie voor mij aan de slag?

Ons team bestaat uit merkstrategen, conceptbedenkers, creatieve marketingprofessionals en digitale experts, ieder met hun eigen specialiteit. De een is sterk in concept, de ander een kei in design. En natuurlijk ontbreken de data-analisten niet, zij hebben een scherp oog voor conversie; zoals kleine aanpassingen aan je website of advertenties waardoor je lead generatie, sales of offerte-aanvragen door het dak gaan. Ze kennen alle ins en outs en houden hun kennis up-to-date. Dit team, aangevuld met externe toppers, zorgt voor unieke plannen, uitdagende ideeën en een feilloze uitvoering.

Benieuwd wat we voor jouw merk en onderneming kunnen betekenen?
 Plan een gesprek in dat je altijd resultaat oplevert:

Lees in ons Privacy Statement hoe we met uw ingevulde gegevens omgaan.