De wereld verandert razendsnel door digitale innovatie. Wat vandaag nieuw is, is morgen al weer anders. Technologieën zoals big data, machine learning en AI, gecombineerd met creativiteit, vormen de nieuwe norm. Onze unieke Data X Creativity aanpak maakt jouw campagnes buitengewoon succesvol. Ontdek hoe digitale marketing, gedreven door data en creativiteit, jouw bedrijf of merk gegarandeerd laat groeien. Plan nu een adviesgesprek.

NxtGen Online Performers is een fullservice digital agency. Klanten waarderen onze expertise, prijs-kwaliteitsverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Ons team van online contentstrategen, digital designers en SEO-, SEA- en Social specialisten is trots op de resultaten en dankbaar voor het vertrouwen van onze opdrachtgevers.

Data x Creativity

NXTGEN ONLINE PERFORMERS

Ons team helpt bedrijven en merken hun online aanwezigheid te verbeteren, hun doelgroep effectief te bereiken en gegarandeerd groei te realiseren. We zetten alles in om jouw doel te behalen. Van digitale strategie tot online marketing, onze aanpak waarin data wordt vermenigvuldigd met creativiteit werkt.

SEO – Search Engine Optimization

 1. Verbeterde zichtbaarheid: Hogere posities in de zoekresultaten leiden tot meer zichtbaarheid en verkeer naar de website.
 2. Verhoogde geloofwaardigheid: Websites die hoog scoren in de zoekresultaten worden vaak gezien als betrouwbaarder en relevanter.
 3. Meer organisch verkeer: In tegenstelling tot betaalde advertenties, genereert SEO organisch verkeer, wat op de lange termijn kosteneffectief is.
 4. Concurrentievoordeel: Door een goed geoptimaliseerde website kun je concurrenten voorblijven die minder aandacht aan SEO besteden.

SEA – Search Engine Advertising

 1. Directe zichtbaarheid: Betaalde advertenties verschijnen onmiddellijk bovenaan de zoekresultaten, waardoor direct verkeer naar de website kan worden gegenereerd.
 2. Gerichte targeting: Met SEA kunnen advertenties worden gericht op specifieke demografische groepen, locaties, en tijdstippen, waardoor de relevantie en effectiviteit van de campagne worden verhoogd.
 3. Meetbare resultaten: SEA-campagnes bieden gedetailleerde rapportages en analyses, waardoor bedrijven de prestaties van hun advertenties kunnen volgen en optimaliseren.
 4. Flexibiliteit en controle: Adverteerders kunnen hun budget, biedingen en advertentie-inhoud eenvoudig aanpassen op basis van de prestaties en veranderende bedrijfsdoelen.

Contentmarketing

 1. Versterken van merkautoriteit: Door waardevolle en informatieve content te bieden, kunnen bedrijven zichzelf positioneren als experts in hun vakgebied.
 2. Aantrekken van verkeer: Goede content trekt bezoekers aan en verhoogt het organische verkeer naar de website.
 3. Verbeterde klantrelaties: Waardevolle content helpt bij het opbouwen van vertrouwen en loyaliteit onder bestaande en potentiële klanten.
 4. Ondersteuning van SEO: Regelmatig bijgewerkte en relevante content verbetert de SEO-prestaties van een website, wat leidt tot hogere zoekmachine-rankings.

Social Media Marketing

 1. Groter bereik: Miljarden mensen wereldwijd gebruiken sociale media, waardoor bedrijven een enorme doelgroep kunnen bereiken.
 2. Directe interactie: Bedrijven kunnen rechtstreeks communiceren met hun klanten, wat helpt bij het opbouwen van relaties en het verhogen van klanttevredenheid.
 3. Verhoogde merkbekendheid: Regelmatige aanwezigheid en activiteit op sociale media verhoogt de zichtbaarheid en herkenbaarheid van een merk.
 4. Gerichte advertenties: Sociale mediaplatforms bieden geavanceerde targetingopties, waardoor bedrijven hun advertenties kunnen richten op specifieke demografische groepen, interesses en gedragingen.

E-mailmarketing

 1. Directe communicatie: Het stelt bedrijven in staat om direct in de inbox van hun doelgroep te komen, wat zorgt voor een persoonlijke en directe communicatielijn.
 2. Hoge ROI: E-mailmarketing biedt een van de hoogste rendementen op investering van alle digitale marketingkanalen.
 3. Doelgericht en gepersonaliseerd: E-mails kunnen worden gepersonaliseerd op basis van klantgegevens en gedragingen, wat leidt tot relevantere en effectievere communicatie.
 4. Versterken van klantrelaties: Regelmatig contact via e-mail helpt bij het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met klanten.

Webdesign en -ontwikkeling

 1. Eerste indruk: Een goed ontworpen website maakt een positieve eerste indruk op bezoekers en kan hen langer op de site houden.
 2. Gebruiksvriendelijkheid: Een gebruiksvriendelijke website zorgt ervoor dat bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren en de informatie kunnen vinden die ze zoeken.
 3. Conversieoptimalisatie: Een goed ontwikkelde website kan de conversieratio verhogen door bezoekers aan te moedigen om actie te ondernemen, zoals aankopen doen of contact opnemen.
 4. Merkconsistentie: Een professioneel ontworpen website versterkt de merkidentiteit en zorgt voor consistentie in de online presentatie van het merk.

Analytics en rapportage

 1. Inzicht in prestaties: Door marketingdata te analyseren, kunnen bedrijven begrijpen hoe hun campagnes presteren en welke strategieën het meest effectief zijn.
 2. Datagestuurde beslissingen: Inzichten uit data-analyse stellen bedrijven in staat om weloverwogen beslissingen te nemen en hun marketinginspanningen te optimaliseren.
 3. Optimalisatie van campagnes: Door continu de prestaties van campagnes te monitoren, kunnen bedrijven hun marketingstrategieën aanpassen en verbeteren om betere resultaten te behalen.
 4. Return on Investment (ROI): Analyse van marketingdata helpt bedrijven om de ROI van hun campagnes te meten en te verhogen.

“Van 0 naar 16.500 bezoekers per dag: de impact van onze samenwerking met NxtGen Brand Creatives op Rotterdam Centrum."

- Marlou van Cappelen, projectmanager BIZ Rotterdam

"NxtGen houdt ons op creatief vlak echt scherp, dat merk je aan de resultaten van onze campagnes."

- Ben van Elk, marketingmanager Dekker

“Onze aanvragen zijn binnen twee maanden met 15% gestegen, waarbij ook nog eens de orderwaarde omhoog is gegaan”

– Patrick Looper, commercieel manager BTF Prefab

De wereld verandert razendsnel door digitale innovatie. Morgen is weer anders dan vandaag.

In een tijdperk van constante technologische vooruitgang zijn bedrijven en merken gedwongen zich snel aan te passen. Big data, machine learning en AI veranderen de manier waarop we zaken doen. Bij NxtGen Online Performers geloven we dat de combinatie van data en creativiteit de sleutel is tot succes. Onze data-gedreven strategieën zorgen ervoor dat je altijd een stap voor bent op de concurrentie. Ontdek hoe onze innovatieve aanpak jouw bedrijf kan laten groeien in deze dynamische digitale wereld. Plan nu een adviesgesprek.

NXTGEN ONLINE PERFORMERS WERKT VOOR:

Benieuwd wat we voor jou merk en onderneming kunnen betekenen? 
Plan een gesprek in dat je altijd resultaat oplevert:

FAQ

Wat houdt zo'n adviesgesprek in?

Waar je nu staat en waar je heen wilt. Waar je tevreden over bent en waar je kansen ziet of verbeteringen wilt. Vanzelf komt ons gesprek dan uit waar jij wilt dat het heen gaat, en waar wij een bijdrage kunnen leveren aan jouw succes.

Op welke opdrachten zijn jullie het meest trots?

Onze klanten succes bezorgen, daar worden wij gelukkig van. Het is elke keer weer geweldig om zichtbare resultaten te boeken met ons werk. Als een klant zegt dat hij onze kosten ziet als investering die zich dubbel en dwars uitbetalen, zijn we trots. Het verwezenlijken van de ambities van onze klanten. Zij kiezen voor ons als Marketing Agency en daarmee voor een integrale benadering die altijd tot het gewenste resultaat leidt.

Stel we gaan met jullie in zee. Hoe snel kunnen jullie onze doelen realiseren?

Dat hangt natuurlijk af van wat je doelen zijn. Sommige doelen zijn complex, andere weer gemakkelijk te halen. Maar het kan snel. Wij zijn echte aanpakkers met een doordachte en bewezen efficiënte werkwijze. Het NxtGen Multiplier Model® is bewezen effectief. Vraag onze bureaubrochure aan en je krijgt precies onze werkwijze. Of plan een afspraak in, dat kost je niets en levert je echt iets op.

Waarom zou ik met NxtGen moeten werken?

Bij NxtGen nemen we de tijd om de unieke uitdagingen en doelstellingen van jou als potentiële opdrachtgever te doorgronden. We begrijpen niet alleen je markt, maar ook de verwachtingen, intenties en behoeften van je doelgroepen. We maken een analyse van je concurrenten en bepalen de ruimte voor je onderscheidende positionering en strategie. Dan gaan we aan de slag. Onze data-gedreven aanpak, gecombineerd met de kracht van creativiteit, zorgen voor het behalen van de doelen die we samen vooraf hebben gesteld. Ook voor jouw onderneming, product of merk.

Waar staat de naam NxtGen voor?

NxtGen, zo heten we. Klinkt innovatief... zijn we ook! Als strategisch, resultaat gedreven Marketing Agency zijn we gespecialiseerd in geïntegreerde communicatie: strategie, positionering, creatie, online, offline, alles! Door data en creativiteit elkaar te laten versterken, maken we mooie, bijzondere en effectieve campagnes voor je merk, bedrijf of organisatie. We spelen in op trends en zijn op de hoogte van alle digitale ontwikkelingen in het marketing- en communicatievak, waardoor we snel kunnen anticiperen op veranderende markten en communicatiekanalen. Altijd bezig met de ontwikkelingen van morgen. Daarom heten we NxtGen. En omdat creatie het verschil maakt, plakken we daar Brand Creatives aan vast. 

Wie gaat er bij jullie voor mij aan de slag?

Ons team bestaat uit merkstrategen, conceptbedenkers, creatieve marketingprofessionals en digitale experts, ieder met hun eigen specialiteit. De een is sterk in concept, de ander een kei in design. En natuurlijk ontbreken de data-analisten niet, zij hebben een scherp oog voor conversie; zoals kleine aanpassingen aan je website of advertenties waardoor je lead generatie, sales of offerte-aanvragen door het dak gaan. Ze kennen alle ins en outs en houden hun kennis up-to-date. Dit team, aangevuld met externe toppers, zorgt voor unieke plannen, uitdagende ideeën en een feilloze uitvoering.

Benieuwd wat we voor jouw merk en onderneming kunnen betekenen?
 Plan een gesprek in dat je altijd resultaat oplevert:

Lees in ons Privacy Statement hoe we met uw ingevulde gegevens omgaan.