NxtGen vindt, boeit en bindt. Dat doen we met strak geanalyseerde strategieën, onderscheidende merkpositioneringen en creatieve campagnes. We doen niet zomaar iets, hier in Leeuwarden. 

En omdat veel van ons werk zijn weg vindt via het wereldwijde web, weten we ook heel goed hoe we alles uit het internet kunnen halen. Die kennis delen we graag. Hoe staat jouw website ervoor? We vertellen het je met onze - gratis - SEO-scan.

SEO = belangrijk

‘Hoger komen in Google’ (of Bing) is belangrijk. Voor je naamsbekendheid, de traffic naar je site en dus uiteindelijk je omzet. Search Engine Optimalisatie zorgt ervoor dat mensen je beter en sneller weten te vinden. Een sterke tool in de jacht naar de clicks, voor een blijvende stroom van bezoekers. SEO heeft structureel aandacht nodig. Niets doen betekent langzaam naar onderen zakken. Belangrijk dus.

SEO = voordelig

Veel bedrijven steken veel geld in hun naamsbekendheid, maar schieten nog vaak vanuit de heup om hun doelgroep te bereiken. Een strakke, scherp ingerichte SEO levert de bezoekers op die je écht op je site wilt hebben. Een goede organische ranking levert 8,5 keer zoveel clicks op dan een betaald zoekresultaat. Meer clicks, meer leads, meer omzet. Tegen - uiteindelijk - lagere kosten dan een betaalde campagne. 

“Een goed gevonden, snelle website levert direct meer traffic op”

Hoe presteert uw website?

In de SEO-check van uw website kijken we naar de volgende onderdelen:

1. Toegankelijkheid 
Is je website gebruiksvriendelijk? Is het toegankelijk voor alle schermformaten?

2. On-page SEO 
Zijn alle teksten, headings en metadata geoptimaliseerd op de belangrijkste zoekwoorden?

3. Off-page SEO 
Wat is de domeinwaarde van je website? Hoeveel websites linken naar jouw site, en wat is de kwaliteit en relevantie van die links?

4. SEO | Organische posities 
Is je website goed vindbaar? Wat zijn de posities van je website op de belangrijkste zoekwoorden in zoekmachines?

5. Technische aspecten 
Hoe scoren de technische onderdelen van de online positie (laadsnelheid)?

Vraag onze gratis SEO-scan aan

Vul uw gegevens in, en wij nemen contact met u op voor het voor het maken van een SEO-check. 
  Share:
  Geen volgende post

  Terug naar Insights

  Werk
  Werk
  Bekijk recente projecten